Aankoopmakelaar

Goed wonen is voor de meeste mensen een primaire levensbehoefte: een prettige plek om je letterlijk thuis te voelen. Waarschijnlijk niet tegen elke prijs... Uw makelaar is een belangrijke adviseur bij de besluitvorming van het kopen van een huis. Hij heeft zich verdiept in uw woonwensen en blijft oog houden voor uw belangen.

Advies en begeleiding

We begeleiden u bij de bezichtiging van een woning waarvoor u interesse hebt. U neemt uw eigen ervaren makelaar mee die u een realistisch beeld geeft van zaken als de bouwkundige staat, het onderhoud en de eventuele verbeteringskosten.

Hij beoordeelt voor u de ligging van de woning, de gebruiksmogelijkheden en de bestemming. Uw makelaar draagt alle relevante argumenten aan om tot een heldere afweging te komen. Hij staat u tijdens het hele aankoopproces met raad en daad bij.

Wij adviseren u omtrent de prijsstelling en voeren voor u op professionele wijze de onderhandelingen. Wij bespreken met u de koopovereenkomst en begeleiden u bij de eindinspectie en de notariƫle overdracht.

Kortom: het hele aankoopproces wordt door Expert | Makelaars op professionele wijze begeleid. Ook is het mogelijk onze makelaars voor een deel van het aankoopproces in te schakelen.
aankoop