Hypotheken


Het kopen van een woning is een ingrijpende verandering voor u en uw gezin waarbij u vooraf alle voor en tegen van kopen of huren goed zal moeten doornemen om tot een wel afgewogen besluit te komen.

Om een woning te kunnen kopen moet u meestal een hypotheek afsluiten waarbij van belang is dat de hypotheekvorm aansluit bij uw huidige en liefst ook toekomstige (gezins) situatie en inkomen.

Wij kunnen u daarbij de helpende hand bieden.

Om tot een afgewogen advies te komen, kijken wij niet alleen naar de mogelijkheden van aankoop van het huis, maar betrekken daarbij uw huidige en toekomstige financiële situatie.

Wat zijn of worden uw inkomsten en uitgaven, zoals bijvoorbeeld de studie van de kinderen, carrièreplanning, erven, pensioen, etc. Vragen en oplossingen ter zake eventueel voortijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, etc. komen aan de orde. Uiteindelijk komen wij tot een hypotheekadvies dat aansluit bij uw persoonlijke mogelijkheden. Er zal dan een verantwoorde verhouding zijn tussen uw inkomen en woonlasten.

De hypotheekconstructie zal daardoor veelal bestaan uit een combinatie van hypotheekvormen waarbij de voorwaarden, rentepercentages, renteduren, etc. van geldverstrekkers een belangrijk element zijn.

U zult begrijpen dat door onze werkwijze een en ander niet in een halfuurtje verantwoord tot stand kan komen.

Onze adviseur neemt de tijd voor u, nu maar ook na het afsluiten van de hypotheek!
hypotheken